lørdag 20. juni 2015

Jukola

Noen som ser hva vi prøver å forestille?
Nå sitter vi på flyplassen i Helsinki, ferdig med ei langhelg full av opplevelser. Kajsa Stina dro nedover til Finland på onsdag, og ble møtt av strålende vær! Det var ganske uvant for en bleik trønder som ikke har sett solglimt eller kjent på at gradestokken har klatret opp til et tosifret siffer, siden i fjor.
Vi bodde på et flott vandrerhjem og hadde mange fine økter i den finske skogen på vår precamp. Eirin kom ikke før fredagskveld siden hun kunne komme opp i eksamen på fredagen.







Lørdag var det klart for den store stafetten. Jukola er verdens største orienteringsstafett hvor det deltok over 18 000 (!!) løpere. Damestafetten startet kl.14.00. Kajsa Stina løp 2.etappe og Eirin løp siste. De var ganske fornøyde. Det ble ny klubbrekord på damestafetten med nr.47! Sykt bra med 1400 startende lag.
Frols damer


Kl.23 startet herrestafetten. Den varte til kl.7. Frol lag 1 kom på 28.plass av 1600 lag. Bra det og. Vi var oppe hele natta, men duppet av under en etappe. Vi fikk tiden til å gå ved å shoppe litt, spise litt, og mest av alt; høre på en finsk speaker bable. Stemning var det læl!
Vår siste løper kom i mål 08.30, og da var det bare 12 timer til flyet vårt gikk, så da måtte vi skyndte oss! Nei. Vi dro til et hus og sov, og slo ihjel timer litt rundt om kring. Takk til Oscar for lån av sovepose. Dette har vært ei arti helg med mye bra løping og ekstra mye bra klubbmiljø!
Ps. Vår naboklubb Verdal ok stilte med to fulle herrelag, og løp jevnt og godt. Imponerende. Steinkjer skuffet og hadde ingen lag med nedover. De kommer sterkere på neste helgs Byastafett!
Mjoi moi! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar