tirsdag 24. april 2012

NM natt og Norwegian spring

Jorunn, KS, Norunn, Karen, Eirin

Heisann! Nå er vi ferdige med vårt første individuelle NM og dere er sikkert kjempespente på hvordan det gikk... Det gikk ræva med alle tre, og trenger ikke si mer enn at vi kom på plassene etter hverandre og hadde mange foran oss. Men vi kom oss i hvert fall igjennom løypa og vi rotet oss ikke bort på mørke natten.
Bilde fra fellesstarten. Ks i blå og gul


På lørdag var det vårstafett og bare Kajsa Stina som løp av oss. Eirin var i storbyen Oslo og shoppet, og Norunn var på hytta til slekta.  Kajsa Stina løp siste etappen på lag med Sara, Isa Mari og Gøril. De kom på en 17.plass.
Starten hos guttene. Frols guttelag endte på 3.plass
Veksling mellom Gøril og KS
Søndag var det NC-langdistanse. Vi sprang i D 17-18E og sprang 6,1 KM. Det var 1:15000 kart som var uvant å springe på. Noen av bommene skyltes det. Med Kajsa Stina/Kymslyms/Kajsastins/råddåball gikk det rævaa med.  I tillegg døde hennes kjære blåe brikke!! :O
Norunn bommet også, spesielt på post nr.7. 
 Eirin bommet mye i starten og på 4. post fant hun ut at det ikke var lurt å tryne i en bergvegg.
Paul kom på en sterk 2.plass, grattis til han!























Her kommer et par ekstrakulebilder:

Eirin faila med botoxen
Klar for å fly






Tonje og KS

Lovise og KS

2 kommentarer:

  1. Jeg er så uhorvelig stolt av dere, NTOKbabes!! Utrolig bra å fullføre natt-NM!! Det er det ikke mange som klarer, så dere bør være fornøyde! Og selv om dere ikke er det så kommer det flere sjangser etterpå. Stå på videre, elsker dere!!

    SvarSlett
  2. Det viktigste er at dere klarte å fullføre alle dager! Lykke til videre i sesongen :-)

    SvarSlett