tirsdag 27. september 2011

Helga som var

Hei! Nå er vi vel hjemme igjen etter ei SUPER helg. Vi var som sagt i Asker og løp NM stafett for junior og O-Idol.
Vi startet helgen med å ta fly til Gardermoen rett etter skolen på fredag. Vi i Frol leide to minibusser som vi kjørte rundt med. Eirin og Norunn bodde hos bestemora til Norunn, og vi Frolingene bodde på hotell.

På lørdagen var det klart for stafett, og vi i D20-klassen startet klokka ett. Norunn og Kajsa Stina hadde første etappe. Vi sier ikke noe om hvordan det gikk, men viser noen bilder:
Starten

Frol i tet, haha







































Til slutt kom Steinkjer's 16-årslag på en 25., og Frol's på en 26.plass. Satser på at det går bedre til neste år for å si det sånn! Det som reddet dagen var jo at Frol's førstelag vant herrestafetten, det var bra!
Ivar, Jo og Carl Petter
2.laget kom på en bra plass også

Karen Oline, Ingvild, Tonje og to randoms



















På hotellet der vi Frolingene bodde var det mange andre o-folk også. Blant annet Freidig, Porsgrunn, Mo, Leik osv...

Søndagen:
På søndag var det klart for O-Idol. Det var veldig spennende! Det startet med at da vi kom til arenaen måtte vi gå rett til et karantene-område. Det var sperret slik at bare de som skulle løpe O-Idol var der, og vi fikk ikke ha noe kontakt med noen andre. Vi hadde en åker med hester på og varme opp på. Det var dumt siden KS hater hester...
Et kvarter før vi skulle starte fikk vi på oss gps. De hadde vi på ryggen slik at publikum kunne følge med på oss. 2 minutter før start gikk vi inn. Siden startlistene var sidet startet Kajsa Stina veldig tidlig. (nr.5) Startlistene var tatt ut i fra O-festivalen lang og begge hovedløpene. Norunn startet ca. midt i, og Eirin en av de siste.
Løypa var 5 km lang og ganske krevende. Det var litt stressende og løpe med gps og vite at alle publikummene kunne se om du bommet på storskjerm i det du gjorde det. Kajsa Stina kom inn nr.2, ett minutt bak Sunniva som ledet. "Det gikk ikke noe bra, jeg tok det kjemperolig og gikk mange steder for å ikke gå på en kjempesmell." Her blir Kajsa Stina intervjuet av Erik Østli:

Norunn kom inn ikke så lenge etter. Hun var heller ikke sånn stor-fornøyd. "Jeg bommet mye på første post, noe som ødela hele løpet. Resten gikk greit." Eirin løp bra og kom inn på en finfin 7.plass. Norunn kom på 16., og Kajsa Stina på 14.
Gps-trackinga finner dere her:  http://www.tulospalvelu.fi/gps/20110925oidolD/

Det var en minne- og lærerik opplevelse vi var med på. Det var gøy at vi var med på historiens første O-Idol, men samtidig er vi glade for at vi slipper å være med på det en gang til...

3 kommentarer: